Skip to content

Follow us!

— SALE 50% ON SELECTED ITEMS NOW ON! — CLICK HERE TO VIEW THE SALE! —

Get in touch with us

Hon gjorde slut med modebranschen

Hon gjorde slut med modebranschen

Maxjenny Forslund, aktuell med butik i Mood i Stockholm, tackade nej till mässor och bröt med branschens årscykel.

I augusti 2018 gjorde Maxjenny Forslund slut med modebranschens allra heligaste: årscykeln med mässor och inköpsperioder. I samma veva beslöt hon att inte längre göra två stora säsongskollektioner, till förmån för mindre kollektioner som släpps i den takt som passar just henne. Magkänslan sade att det var rätt väg att gå, men det var ändå skrämmande att ställa sig utanför etablissemanget.

– När jag tog beslutet hade jag precis fått en central plats på mässan Revolver i Köpenhamn som jag tackade nej till. Och jag tänkte att nu kommer det vara kört, jag kommer aldrig få chansen igen!

READ MORE>>

 

 

maxjenny! Instagram

NYHETER

Get 20% off! arrow_drop_up